Lei SA

 

LEI SA, halvautomatiska OCS maskin som finns i kaffe från bönor och instant kaffe versioner. Stor flexibilitet för konfiguration och ett brett utbud av versioner med antingen vattenanslutning eller med manuell vattentank.
Knappsats med innovativa STT teknik – Soft Touch Technology som känner igen den mänskliga kontakten. Denna teknik används I automater uteslutande av Bianchi Industry.
Bakupplysta val etiketter som är lätt utbytbara från insidan på dörren. Möjlighet för exponering av kaffebönor eller för brandning.
170mm högt leverans område, som lämpar sig för kanna eller Caffé Latté glas och kopp hylla för vanligt kaffe; belysning finns som
kit. Mixermotorer är extraherbara framifrån för att göra underhållsarbeten lättare. Levereras med standard Serpentine kit för te för
espresso version. Separat varmvatten ventil och chip kortläsare på samtliga versioner är standard.
Utrustad i hela bönor version med Bianchi Industry patenterade espresso bryggenhet. Värmetank för förvärmning av vatten finns på den dubbla värmetanks hela bönor version. Den kaffe grupp och grinder-Doser är producerat av Bianchi Industry med egna exklusiva projekt.


Skall placeras med minst 4cm fritt utrymme bakom automaten.

Ladda ner broschyr